Peruker
Sortera
 
123...20>>

MASKERADPERUKER

VÄLJ DIN FAVORIT BLAND ALLA VÅRA PERUKER

Tack vare de senaste årens trender har användarkretsen av peruker vuxit kraftigt. Tidigare kunde peruken ganska lätt associeras till tråkiga saker som håravfall och sjukdomar. Så är det absolut inte längre! Peruken är det nya sättet att uttrycka sin individualitet. Perukens popularitet växte sakta fram ur en sångerska med blått hår som lallade ”Bailando”. Perukens stora genombrott hände i och med att personer som Gaga, Katy och yngsta syster reality-stjärna med stolthet bytt hårfärg och längd lika ofta som man byter underkläder.
Peruken har kanske blivit en del av vardagen nyligen, men den har alltid varit en del av festen! Vi har alla olika typer av peruker, du hittar den som passar ditt behov, om det så är vardagsanvändning eller fest. Vi har peruker i olika färger, peruker i olika längder, peruker i olika material. Vi har lika många olika peruker som det finns tillfällen att bära peruk.


VEM ORKAR LÄNGRE VÄNTA PÅ ATT HÅRET VÄXER?

Vi nämnde tidigare några kända personer som blivit perukens ambassadörer. Det är sant att det som dessa tre har gemensamt är att de badar i kosing. Men du, du kan göra minst lika många perukbyten om de här kvinnorna utan att vara lika lyckligt lottad ekonomiskt. Hur då? Du shoppar dem hos oss förstås! Dyk upp till varje fest (eller arbetsdag) i en ny frilla! Vi har det bästa ut budet och de bästa priserna! Hos oss på Deguisetoi.fr behöver du inte pröjsa mycket för peruken. Vi vill att Sverige ska kunna leka med mångfald, så vi ser till att hålla priserna låga så att alla har möjligheten prova ett ny stil, och inte bara en gång, men om och om igen!

Vet du inte vilken peruk du ska välja? Vi vet att det är knepigt, men vi hjälper dej gärna. Om du redan vet vad du vill ha för maskeraddräkt kan du med hjälp av våra filter sortera perukerna så att du nu har lite färre att välja mellan. När du valt din maskeraddräkt brukar vi och nedan om bilden föreslå peruken som passar den.
Om du inte ännu vet vad du ska klä ut dej till kan ett roligt sätt vara att börja med peruk. Med hjälp av våra filter kan du hitta en peruk som din maskeradkostym kan utgå från. Vi vill passa på att tipsa dej om att leka med kontraster och motsatser. Om du har kort hår kanske du vill pröva hitta en peruk med långt hår? Om du har rött hår, kanske en grön peruk kan vara något? om du har långt hår, kanske en peruk som gör dej skallig kan vara spännande? Det är ju så himla roligt med maskerad, man kan bli vem man vill, och som tur är det inte permanent.

See more ▼